Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yangın Manavgat : Manavgat'ta Yangın Helikopteri Keşif Uçuşuna Başladı ... - Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Yangın Manavgat : Manavgat'ta Yangın Helikopteri Keşif Uçuşuna Başladı ... - Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Afad'dan yapılan açıklamada, antalya afad müdürlüğü'nden bir ekibin yangın bölgesinde görevlendirildiği belirtilerek, isparta, burdur, konya. Cnn türk'teki canlı yayına bağlanan sözen 'görülmemiş bir yangın yaşıyoruz'.

Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı
Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı from www.gunboyugazetesi.com.tr
Manavgat'ın yeniköy mahallesi merkezine yakın bir alanda saat. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Birden alevlerin yükseldiği yangına ilk müdahaleyi 2 vatandaş ellerine aldıkları ağaç dallarıyla yaparken, itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler.

Yangına, manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Yangına, manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangın manavgat merkeze sirayet ulaşmış durumda dedi.

Karakaya mahallesi çataltepe mevkiinde çıkan yangın manavgat'ta yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Afad'dan yapılan açıklamada, antalya afad müdürlüğü'nden bir ekibin yangın bölgesinde görevlendirildiği belirtilerek, isparta, burdur, konya. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat'ta çöplük alanda yangın - Ulusal Haberler ...
Manavgat'ta çöplük alanda yangın - Ulusal Haberler ... from www.imaret.com.tr
Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya son dakika haberleri : Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Karakaya mahallesi çataltepe mevkiinde çıkan yangın manavgat'ta yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangının öğle saatlerinde başladığını belirten manavgat. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Antalya son dakika haberleri : Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi. Birden alevlerin yükseldiği yangına ilk müdahaleyi 2 vatandaş ellerine aldıkları ağaç dallarıyla yaparken, itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle.

Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi merkezine yakın bir alanda saat. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. 11 ağustos 2019 pazar 17:17.

Manavgat'ta korkutan yangın!
Manavgat'ta korkutan yangın! from www.habernediyor.com
Yangın manavgat merkeze sirayet ulaşmış durumda dedi. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'taki yangında 10 hektarlık alan kül oldu. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi merkezine yakın bir alanda saat.

Antalya son dakika haberleri :

Cnn türk'teki canlı yayına bağlanan sözen 'görülmemiş bir yangın yaşıyoruz'. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'taki yangında 10 hektarlık alan kül oldu. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede.

Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor yangın. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı.